SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

http://www.bicaramakdara.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html


Cantik menarik tertarik kau memang debommm.... hehe.. lucu pulak bila tengok tajuk segmen ni.. teringat pulak kat video yang tengah hangat tu. IbuNoey tak pernah pun tengok video tu. tapi adik lelaki dok sibuk ulang-ulang sebut perkataan tu. katanya dia dan kawan-kawan siap tengok video tu masa kat dalam stor. dok seronok sangat tengok video tu sampaikan Supervisor datang pun tak perasan. hehe..

Okla, nak join segmen ni senang jer.. tak de syarat yang banyak. just klik header kat atas, bolehlah tengok apa benda yang perlu dibuat untuk segmen nih.

So, untuk menyerlahkan kecantikan dan kecomelan segmen ni, sini IbuNoey tepekkan gambar AniqFiras masa dia kecik-kecik dulu. nak letak gambar IbuNoey sendiri, hahaha, tak sanggup den.. so, jom tengok..

I
I
I
I
I
V



Hah.. aci tak, aci tak? ni antara gambar favret IbuNoey. suka tengok mata boolat dia tu..

Apa tunggu lagi? jom meriahkan Segmen nih..;)
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
18 Komen untuk "SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE"

bolatnya mata dia..hensem

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

besarnye mata dia :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

hehe..tq,azie..aksi spontan...:)

comey mulot dia tu!
geram !
gud luck!
MG bw here :)

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

waaa...
bulatnyer mata dia...
hehe..

shark singgah dari segmen yg sama :)

memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ boolat mata bb ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia