Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
18 Komen untuk "Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!"

Thanks IbuNoey Sebab join. hehehehe

http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

singgah dri segmen yang sama ^^

http://bluekawaii-ira.blogspot.com/

Assalam

Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

semoga berjaya :)

xoxo,
Azneyshamsuddin

singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza
http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

salam singgah dari segmen yg sama
http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
goodluck & all the best..

singgah bw dari segmen yang sama :)
all the best ya

salam kenalan ibunoey ! BW kwn2 dr segmen yg sama.. all d best ibunoey :)

http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

saya pun join. good luck! ^^

haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

Singgah dari segmen yang sama :)
Good luck!

http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia