Segmen " Jom jadi sahabat! " By Hana



10 perangai/fakta tentang diri IbuNoey:

1. Suka tengok citer 'Running Man'
2. Suka makan sayur bayam
3. Suka shopping
4. Mudah rasa bersalah
5. Sentiasa buat 2-4 kerja rumah dalam satu masa
6. Ada dua orang anak lelaki (Firas dan Farhan). dan teringin nak anak perempuan.. hehe..
7. Berasal dari Tawau, Sabah. tapi sekarang menetap dan bekerja di Kuala Lumpur.
8. Pandai mengait (Beginner jer)
9. Tak gemar minum/makan yang manis sangat.
10. Agak boros (sebab adanya fakta no.3 tu..)


 3 tabiat buruk IbuNoey:

1. Suka tidur lewat setiap hari Sabtu sebab gian nak tengok 'Running Man'.
2. Kadang-kadang buang masa.
3. Tak suka buat kerja yang bukan kerja sendiri.



Hahaha.. rupanya bukan mudah nak bagi semua fakta ni. malu beb..


Nak join juga tak? klik banner kat atas. sebelum 12 Disember ye..



Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
11 Komen untuk "Segmen " Jom jadi sahabat! " By Hana"

Assalamualaikum! Terima kasih sebab sudi join ibu noey :)
Hana pun suka tidur lewat jugak hehehe.Tenkiuuu again sebab sudi jadi sahabat Hana ^^ Harap ibu noey jadi blogger yg berjaya - jangan lupa blogwalking ke peserta lain ya!
http://cicihana.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-jom-jadi-sahabat.html

daripada segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

Singgah dan follow sini. #118
Kinah pun suka tengok Running Man =)
http://andisakinah.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html?showComment=1417747538588#c4211405778147987470

Hello, saya datang jenguk-jenguk aje :3
Saya dari segmen yang sama
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

Hye! assalamualaikum...Ibu noey :) Tenkiuu ya! sebb sudi menjoinkan diri :D hahaha macam sama ja semua tabiat buruk tu dengan Hana.Btw jom Bw kat blog peserta lain :) http://cicihana.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-jom-jadi-sahabat.html

Ain blogwalking sini.. Lets be friend :D http://nurain-syahirah.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

Assalamualaikum Ibu Noey! ^^ SalamJumaat :) Terima kasih sekali lagi sebb join.
Jom pergi web ni -> http://cicihana.blogspot.com/2014/12/special-entri-kepada-peserta-segmen-hana.html *Psstt!! ada special entry untuk semua peserta :)

Kita banyak persamaan lah :D suka22!...saya dtg blogwalking dari segmen yang same... :D follow sini... :D insyaallah nt saya masukkan blog ni dlm blog list saya... :D

jindrisska.blogspot.com
malaysian blogger, currently living and studying in Germany :D

salam persahabatan :D

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia