SESI JEJAK BALAS



Minta maaf sangat-sangat kalau ada kawan-kawan yang komennya tersenarai dalam list awaiting moderation. Untuk makluman, minggu ni family IbuNoey dan IbuNoey sendiri agak kurang sihat. Jadi, belum ada masa terluang untuk jejak balas. Sekarang pun tengah menaip dengan mata bengkak dan pedih. Untuk entri hari Rabu hingga hari Jumaat tu, semua entri autopublish. Tak larat nak tengok internet lama sangat.

So, cuti hujung minggu ni, IbuNoey akan cuba balas jejak satu persatu. Jangan pula kata IbuNoey ni perasan popular. Sebab yang komen blog IbuNoey ni pun kebanyakan peserta segmen atau GA yang IbuNoey pernah join. So, kiranya kawan baru la. Hehehe. So, tunggu IbuNoey jejak korang ye...
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
0 Komen untuk "SESI JEJAK BALAS"

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia