GA Nurul Yui Collection




Haha.. sekian lama menyepi, IbuNoey datang dengan menyertai GA anjuran blogger Nuyui.. untuk pengetahuan semua, Nuyui ni kreatif budaknya. dia ada online business kraftangan. kalau tengok, memang rambang mata jadinya. comel-comel belaka.. IbuNoey pun tengah berkira-kira nak order sesuatu daripada dia. tapi buat masa ni, cuci mata dulu la. hehe..

So, pada korang kat luar sana, join la GA Nuyui ni ye. boleh klik sini. selain nak dapat hadiah, kita bantu Nuyui mengembangkan bisnes dia ye.. hehe.. sukanya....

Selamat men'join'kan diri..


Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
2 Komen untuk "GA Nurul Yui Collection"

TQ SUDI JOIN

GOOD LUCK KAK

NAK ORDER ROGER AJE NAAA HIHIH =)

Singgah melawat dari G,A yang sama. Salam kenal n gd luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/ga-nurul-yui-collection.html

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia