GA Nurul Yui Collection

By Norfitri Hamdani - 1:46 pm




Haha.. sekian lama menyepi, IbuNoey datang dengan menyertai GA anjuran blogger Nuyui.. untuk pengetahuan semua, Nuyui ni kreatif budaknya. dia ada online business kraftangan. kalau tengok, memang rambang mata jadinya. comel-comel belaka.. IbuNoey pun tengah berkira-kira nak order sesuatu daripada dia. tapi buat masa ni, cuci mata dulu la. hehe..

So, pada korang kat luar sana, join la GA Nuyui ni ye. boleh klik sini. selain nak dapat hadiah, kita bantu Nuyui mengembangkan bisnes dia ye.. hehe.. sukanya....

Selamat men'join'kan diri..


  • Share:

You Might Also Like

2 berkongsi idea

  1. TQ SUDI JOIN

    GOOD LUCK KAK

    NAK ORDER ROGER AJE NAAA HIHIH =)

    ReplyDelete
  2. Singgah melawat dari G,A yang sama. Salam kenal n gd luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/ga-nurul-yui-collection.html

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.