SEGAR SEMASA MESYUARAT

Pagi ni agak kelam kabut sikit sebab kena jadi urusetia untuk meeting di pejabat. Dengan tak cukup tidur sebab Nurin demam pakej dengan batuk dan selsema. Ragamnya sampai IbuNoey tak cukup tidur. Kalau dah tak cukup tidur, tenaga pun kurang.

Sampai je ofis, memang tak sempat nak sarapan dah. Melulu naik ke bilik meeting nak setting apa yang patut. Dalam pukul 9 pagi, dah ada pegawai-pegawai naik sebab dalam setengah jam lagi meeting dah mula. Apabila meeting dah mula, IbuNoey sebagai urusetia perlulah standby di tepi. Manalah tahu bos nak apa-apa kan. Memandangkan dok dengar je presentation pegawai, mulalah mata kuyu je. Lepas tu, baru teringat sesuatu yang boleh memberi tenaga dan mengurangkan rasa mengantuk ni. Cepat-cepat bagitahu rakan urusetia lain yang IbuNoey nak turun sekejap.

Sampai je di pejabat, IbuNoey ambil satu sachet Min Kaffe dan air panas dalam cawan. Fuh, rasa segar je badan lepas minum Min Kaffe. Hilang rasa mengantuk dan lemau tadi. Lepas tu, naik semula ke bilik mesyuarat.

min kaffe manfaat, beli borong min kaffe, min kaffe tiruan, agent sah min kaffe


Hah, korang yang selalu takde tenaga tu, rasa mengantuk yang amat sangat, bolehlah cuba Min Kaffe ni. Serius tak menyesal punya. Korang minum satu sachet satu hari je pun dah cukup. Sekarang ni, IbuNoey memang selalu bawa Min Kaffe ni dalam handbag. Sachet dia kecik je tapi manfaat dia korang rasalah sendiri. Yang selalu masuk meeting tu, eloklah minum Min Kaffe ni. Yelah, IbuNoey tengok orang yang masuk meeting ni kadang nampak jauh merenung skrin tapi fokus ke tidak, sendiri punya tahulah kan.

Berminat nak dapatkan Min Kaffe, hubungi IbuNoey. IbuNoey agent berdaftar tau. Nak COD, kawasan Setapak dan Wangsa Maju boleh je. Kalau korang kerja kat Jalan Duta tu, boleh juga kalau nak COD sebab IbuNoey kerja kat area tu. Arrange masa lunch hour la kan. Okeylah, nak layan Facebook jap.

PM/Whatsapp/Call 019-5766441
Kongsi Artikel Ini :
+
Next
This is the current newest page
Previous
Next Post »
0 Komen untuk "SEGAR SEMASA MESYUARAT"

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia