COMMENT VS CONDEMN

Sedang asyik view comment, blogwalking, dan tinggalkan jejak, tiba-tiba muncul idea nak up satu entri.. haha.. macam payah benar nak dapat idea kan...




Ni semua berkenaan salah faham. bunyi macam serius jer.. tak delah serius sangat. just nak up entri.. haha..

Okla, kadang kalau kita up entri kan, tajuk yang gempak-gempak, ada certain pembaca yang selalu salah anggap dek kerana kurang rajin membaca. dan bila dah salah anggap, bagi komen pula, punyalah berapi. 

Tapi bukan entri dalam blog IbuNoey la. ni apa yang IbuNoey perhatikan dalam facebook. kadang IbuNoey godek-godek gak apa yang dishare oleh kengkawan facebook IbuNoey. biasanya, IbuNoey tak tengok dahulu kandungannya. IbuNoey scroll dan tengok dulu komen-komen yang ada. kalau ada something wrong tu, barulah IbuNoey baca isi kandungan penulisan tu. dan biasanya, ramai yang salah faham daripada yang memahami. lagi teruk kalau terus share dan buat caption yang negatif.

So, kesimpulannya, IbuNoey sambung blogwalking next time. now masa untuk bekerja..

P/S: Entri autopublish..
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
5 Komen untuk "COMMENT VS CONDEMN"

haaa..betul ....baca tajuk , isi tak baca then bila komen kita plak yg salah ..kan? :)

lamanya tak dtg blog kak ni.. kak sihat tak??

ya betul tu..banyak juga jijah perasan komen yg kondem.. kalau jijah spam je..hee

Haha.. kan betul kajian yang rakyat malaysia ni malas membaca.. sebab utama ramai yang salah faham ialah malas nak baca kandungan penuh, jadi mudah salah faham kan kalau tak baca dan teliti betul2 maksudnya

dah biasa sgt kena mcm tu kak. suka suki dia nk hentam org, tapi tak fahamkan dulu apa yg nk disampaikan. hehe.. well, chillex sudah. biar dia lah nk meroyan sorg. hikhik

bagi komen biar yang membina walaupun niatnye nak mengkondem..sambung la keje ya..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia