BERHABUK, BERSAWANG...

Aduhai.. lamanya dah tak up entri.. check punya check, dah tiga (3) bulan blog IbuNoey ni tak de entri terbaru. macam busy bebenor la.. hehehehe.

Bila dah lama tak up entri, rasanya dah lama juga IbuNoey tak blogwalking. ini semua kerana kekangan masa. sebab pertengahan bulan Mei tempohari, kawan seunit IbuNoey cuti bersalin. dan IbuNoey kenalah tanggung kerja kawan IbuNoey. so, segala mengenai blog dilupakan seketika memandangkan bermula bulan Mei tu, memang hampir semua kerja kena kejar. ahahahaha.. kejar ek...

Sebenarnya dalam fikiran, banyak benda nak bebelkan dalam blog. tapi dek kerana IbuNoey ni tak berapa reti nak handle masa (terus terang ye), jadi IbuNoey tunda dan tunda dan tunda everything pasal blog ni. dan in shaa Allah, lepas ni akan kembali aktifkan blog ni. rindu benar dah nak terjah blog kawan-kawan yang lain.

Kepada rakan bloggers yang lain, Selamat Hari Raya Aildilfitri. maafkan andainya sepanjang IbuNoey menceburkan diri dalam bidang penulisan blog, ada yang terasa hati dengan apa yang IbuNoey coretkan. semoga ikatan silaturrahim antara kita akan kekal hendaknya. love you all...


Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
3 Komen untuk "BERHABUK, BERSAWANG..."

Selamat Hari Raya IbuNoey :)

memang kena cekal nk blogging ni kak. ayu pun selalu je gitu. btw.. akak jgn lupa tukar address blog ayu pada www.ayuzan.com sbb dah tukar domain... :)

Haha.. bz sangat tu.. saya pulak faktor utama kalau senyap blog mesti sebab ada masalah. Kalau bz ada juga, tapi jarangla. Kalau susah hati mmg malas nk menulis..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia