REDEEM BARANG DI WHOOP

Sejak beberapa bulan lepas, IbuNoey agak aktif join membership untuk kerja jawab survey. Senang je nak join. Percuma je pun. Nak jawab survey pun senang je. Yang penting ada line internet. Jawablah berapa banyak yang korang nak. Dapat point, lepas tu bolehlah redeem barang atau duit berdasarkan point.

Salah satu laman survey yang IbuNoey join adalah WOOP. Yang ni khas untuk wanita sahaja. Kalau korang nak join klik SINI. Banyak barang yang boleh tebus. Dan yang bestnya untuk laman survey WOOP ni, sangat mudah nak dapat point. Point yang diberi pula agak tinggi tau. So, agak cepat boleh redeem barang. Macam IbuNoey sendiri, tak sampai sebulan join, dah boleh redeem barang.

Kat bawah ni barang kedua yang IbuNoey redeem. Dah lama dah redeem. Tahun lepas lagi tapi baru nak kongsikan cerita hari ni. Cuba tengok, banyakkan barang yang dapat? Hah, korang kalau nak pun boleh. Cuma register di WOOP dan lepas tu boleh start kumpul point. Pendaftaran PERCUMA. Jawab survey pun PERCUMA. Barang pun dihantar secara PERCUMA; tanpa kos pengeposan. Apa yang perlu korang buat, cuma laksanakan tugasan, kumpul point, dan redeem barang.

redeem percuma

My Mind : Point masih banyak lagi ni. Bolehlah redeem barang lain lagi.










Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
5 Komen untuk "REDEEM BARANG DI WHOOP"

saya ada juga join woop ni
tapi tak rajin participate macam global test market
tengoklah nanti kalau rajin

rajinnya akak jawab survey. Kalau nak jawab ni kena spend masa juga

Owh!nampak cam senang jer... tak tau lah kalu bunda yang joun boleh buat ke tak..

macam whohaaa.. knsep yang sama, anyway jom singgah blog saya,.. cuci mataa
http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia