Aku Masih Baru Dalam Blogger

By Norfitri Hamdani - 2:18 pm

Hehehe..duk diam kat umah, terpikir pulak nk ada blog sendiri..daripada layan sakit kepala ni, baik IbuNoey try buat kan..so,bukak laptop Dell yang tak berapa nak canggih ni (but still cute dengan warna pinkyminky ok), buka broadband and google blogger...wow, banyak seyh nak kena belajar..but now about 2 hours, reti la nak buat blog sendiri yang cikai2 punya..xperlah, janji boleh masuk..hehe..so harap pasni ada kemajuan lagi..minta tunjuk ajar semua...tq...

  • Share:

You Might Also Like

1 berkongsi idea

Pendapat anda amat dihargai.