Aku Masih Baru Dalam Blogger

Hehehe..duk diam kat umah, terpikir pulak nk ada blog sendiri..daripada layan sakit kepala ni, baik IbuNoey try buat kan..so,bukak laptop Dell yang tak berapa nak canggih ni (but still cute dengan warna pinkyminky ok), buka broadband and google blogger...wow, banyak seyh nak kena belajar..but now about 2 hours, reti la nak buat blog sendiri yang cikai2 punya..xperlah, janji boleh masuk..hehe..so harap pasni ada kemajuan lagi..minta tunjuk ajar semua...tq...
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
This is the oldest page
1 Komen untuk "Aku Masih Baru Dalam Blogger"

selamat berblogging dear :)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia