MP3 FM MODULATOR KETINGGALAN ZAMAN?

harga FM Modulator

Akhirnya, setelah sekian lama mencari, dapat juga beli MP3 FM Modulator ni. Dengan harga tak sampai RM30, puas hati dapat dengar lagu yang ada dalam pendrive. IbuNoey beli kat kedai biasa jer. 

Ketinggalan zaman? Ye, tau.. Sekarang ni, orang dah tak jarang pakai dah benda ni. Sebab kereta sekarang selalunya dah built in CD Player beserta USB sekali. Tapi yelah, kereta IbuNoey kereta zaman Casette Player. Memang boleh tukar head unit kepada CD Player tapi kena spare duit dalam RM100 ke atas rasanya. Itupun yang cikai punya. 

Tak pe la. Dapat pakai ni pun dah memadai buat IbuNoey. Sound system dalam kereta pun biasa-biasa je. So, berpadananlah dengan MP3 FM Modulator ni. Dapat gak enjoy dengar lagu kegemaran zaman bujang dulu.
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
0 Komen untuk "MP3 FM MODULATOR KETINGGALAN ZAMAN?"

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia