Scan 4D

scan 4d
Image from Google


In shaa Allah Sabtu ni nak pergi scan 4d. klinik yang IbuNoey nak pergi nanti ni namanya Klinik Danau Kota. memang dekat je dengan rumah IbuNoey.



Kadar caj RM100 je. actually sebelum ni dah pernah scan kat sana. tapi kedudukan baby masa tu tak mengizinkan untuk IbuNoey tengok muka dia... so,doktor cadangkan untuk ambil appointment untuk scan dengan radiographer dorang. tapi radiographer ni hanya ada pada hari Sabtu je. itupun bukan setiap minggu. ada minggu-minggu tertentu je. pasal tu la kena ambil appointment.




So, masa Sabtu lepas, IbuNoey call klinik tu. orang dia kata nanti dia call balik untuk pengesahan semula. dan hari Isnin tadi, dapat call daripada dorang tentang tarikh appointment. this 5th okt, pukul 11am... wah,teruja daku..




Menurut cerita doktor yg scan IbuNoey sebelum ni,biasanya kalau dah scan tapi kedudukan baby tak sesuai, radiographer akan suruh rehat dulu. pastu akan scan semula selepas berehat seketika. jadi tak la rugi nak bayar rm100 kan. so.. kita tunggu kedatangan hari esok.. nanti dah scan, IbuNoey up entri lagi ye.. stay tuned..
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
5 Komen untuk "Scan 4D"

mesti tak sabar nak scan kan kak.. jijah pernah nk scan 4d tp baby tak bg kerjasama..lgsg xnmpk mukanya.. last2 caj 3d je..

salam kenal dr akak.semoga segalanya dipermudahkan.Done follow(60)

besnye nak tengok baby
mesti sonok kan
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no61

Teruja kan nak tgk baby =)

Seronok! Semoga semua selamat yer ibuNoey..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia