AKSINYA ANIQFIRAS



Hai... Nama saya Muhammad Aniq Firas.. Ibu saya panggil saya dengan nama Firas. Umur saya 1 tahun 9 bulan. Hari ini saya gembira sebab dapat pakai baju lawa. Muka putih melepak sebab Ayah letak banyak bedak.

Hobi saya sekarang ialah membawa basikal kecil ni. Siap drift lagi. Saya pun suka kacau Ibu saya masa Ibu saya khusyuk tengok tv. Saja je nak kacau sebab saya nak perhatian Ibu. Kadang-kadang Ibu marah saya tapi lepas saya pura-pura nangis, Ibu pujuk saya semula. Hobi saya yang lain, jalan-jalan naik motorsikal dengan Ayah. Tiap hari mesti Ayah kena bawa saya jalan-jalan walaupun sekejap. Kalau tak, saya sendiri tarik tangan Ayah dan suruh Ayah pakai baju.

Sekarang ni saya seronok sangat sebab Atok Dani (ayah Ibu) dan Cik Meng (adik ibu) ada kat rumah. Ramai dah orang yang boleh layan saya dan bawa saya main. Cik Meng selalu kena buli sebab kena lawan main bola dengan saya. 

Sekarang saya taksub kalau ada benda comel yang saya tengok. Saya akan cakap "Baby" walaupun itu hanyalah anak kucing. Dan saya tau apa itu "Momok". 

Itu saja mengenai saya pada hari ini. Lain kali kita sambung lagi....

P/S : Jangan bagitau Ibu saya yang saya ada buat post kat blog dia ni ye...


Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
5 Komen untuk "AKSINYA ANIQFIRAS"

comelnye firas.. cerdik pulak tu..

comelny! smart firas pakai baju baru
sure kucing tu rasa dirinya comel dipanggil baby
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

hahaha..
ayu suka nama firas dari dulu kak..

amboi siap curi2 buat entri ye.. hiks

fifi singgah petang.. :) tengok firas lagi.. geram!~

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia