Silent Reader

By Norfitri Hamdani - 3:00 pm

Mood nak up entri masih ke laut.. kadang-kadang seminggu sekali baru ada entri. entah bila nak pulih balik ni.

Idea banyak tapi macam Cik M datang jer.. nak cerita pasal AniqFiras, pasal tips, pasal resepi.. tapi semua macam tak boleh nak berjalan lancar.

So, sudahnya, entri seminggu sekali.. lepas tu always jadi silent reader. kepada rakan-rakan blogger, maaf ye kalau dah lama tak tinggalkan komen atau jejak. sekarang ni, IbuNoey tengah cuba dan cuba untuk memulihkan kembali semangat dan mengusir Cik M.. lagipun sejak kebelakangan ni, banyak sangat kerja yang nak disetelkan. harap semuanya akan pulih kembali.... 

  • Share:

You Might Also Like

19 berkongsi idea

  1. takpe kak..take yr time...
    da ok nnt up entry byk2 tau.
    time akak rajin, banyak komen entry ayu. tq ya..

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat pulih 'semangat' yer IbuNoey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..harapnya begitu la..;)

      Delete
  3. fuhh.. fuhhh.. pergi la cik M dari ibu noey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..bestnya cara fifi nak halau Cik M..

      Delete
  4. moga dipermudahkan segala urusan akak

    done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx,huda..in shaa Allah..

      Delete
  5. jijah pon kalau ikutkan xnak update entry dah.xlarat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...jijah kena update gak..akak teruja nk tau keadaan jijah..

      Delete
  6. caiyooookkkkkkk jom semangattt berblogggg sharing is caring

    ReplyDelete
  7. mengikut pengalaman, mood ke laut tu takleh nak dilayan sgt.. nanti makin teruk menjunam ke laut.. haha! kena lawan Cik M tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka dgn kenyataan aisya..hehe..akak hampir2 mnjunam dah ni..tapi nasib baik ramai supporters..

      Delete
  8. moga angin rajin cpt3 sampai.. :)

    ReplyDelete
  9. Kalau penyakit Cik M ada memang susah sikit...kadang2 akak pun ada penyakit tue hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tulah,kak..ni nak bagi Cik R dtg pulak..

      Delete
  10. sama la ngn saya.baru nak refresh balik ni.hihi

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.