Silent Reader

Mood nak up entri masih ke laut.. kadang-kadang seminggu sekali baru ada entri. entah bila nak pulih balik ni.

Idea banyak tapi macam Cik M datang jer.. nak cerita pasal AniqFiras, pasal tips, pasal resepi.. tapi semua macam tak boleh nak berjalan lancar.

So, sudahnya, entri seminggu sekali.. lepas tu always jadi silent reader. kepada rakan-rakan blogger, maaf ye kalau dah lama tak tinggalkan komen atau jejak. sekarang ni, IbuNoey tengah cuba dan cuba untuk memulihkan kembali semangat dan mengusir Cik M.. lagipun sejak kebelakangan ni, banyak sangat kerja yang nak disetelkan. harap semuanya akan pulih kembali.... 
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
19 Komen untuk "Silent Reader"

takpe kak..take yr time...
da ok nnt up entry byk2 tau.
time akak rajin, banyak komen entry ayu. tq ya..

Semoga cepat pulih 'semangat' yer IbuNoey..

fuhh.. fuhhh.. pergi la cik M dari ibu noey..

moga dipermudahkan segala urusan akak

done isi tabung Nuffnang kat sini...selamat menabung :)

jijah pon kalau ikutkan xnak update entry dah.xlarat..

caiyooookkkkkkk jom semangattt berblogggg sharing is caring

mengikut pengalaman, mood ke laut tu takleh nak dilayan sgt.. nanti makin teruk menjunam ke laut.. haha! kena lawan Cik M tu.. hehe

moga angin rajin cpt3 sampai.. :)

Kalau penyakit Cik M ada memang susah sikit...kadang2 akak pun ada penyakit tue hihihi

terima kasih..harapnya begitu la..;)

huhu..bestnya cara fifi nak halau Cik M..

thanx,huda..in shaa Allah..

hehe...jijah kena update gak..akak teruja nk tau keadaan jijah..

caiyoookkk jugak...;)

suka dgn kenyataan aisya..hehe..akak hampir2 mnjunam dah ni..tapi nasib baik ramai supporters..

thanx,kakak...;)

hehe..tulah,kak..ni nak bagi Cik R dtg pulak..

sama la ngn saya.baru nak refresh balik ni.hihi

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia