Jom Request Sample Free Dari Lactacyd

By Norfitri Hamdani - 12:00 pm



Jom request sample percuma daripada Lactacyd.. senang jer.. mula-mula masuk sini untuk daftar..-- Lactacyd

Lepas tu, nanti ada sedikit step yang anda kena ikut. lepas dah berjaya daftar, kena verify akaun melalui e-mail yang dorang hantar ke akaun e-mail anda. dah verify, nanti masa kat website Lactacyd tu, keluarlah gambar kat atas tu.. so, nanti tunggu sample percuma anda dihantar melalui alamat yang anda nyatakan. jangan lupa print baucar yang dorang hantar ke alamat e-mail anda. dapat diskaun 15% nanti..

Hehe, IbuNoey baru je isi sebenarnya. so, kena tunggu sample percuma tiba dalam 2-3 minggu lagi..

Mana IbuNoey dapat info ni? daripada iklan kat bawah entri ni la.. cuba klik kalau ada nampak iklan Lactacyd..;)

  • Share:

You Might Also Like

7 berkongsi idea

  1. uish..
    nak jgk la...huhu
    iklan tu xampak tp klik save22 je :)

    ReplyDelete
  2. ayu dah reg, hihi.. xsbr plk.. kawan ayu kata lactacyd ni bagus..

    ReplyDelete
  3. Tq ibunoey atas informasi terkini..;)

    ReplyDelete
  4. wah.. bende percume.. mesti la suke.. nak jugak la..

    ReplyDelete
  5. dh lama dh isi form ni tp tak sampai2 jugak sample nya.. haha!

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.