Jom Request Sample Free Dari Lactacyd



Jom request sample percuma daripada Lactacyd.. senang jer.. mula-mula masuk sini untuk daftar..-- Lactacyd

Lepas tu, nanti ada sedikit step yang anda kena ikut. lepas dah berjaya daftar, kena verify akaun melalui e-mail yang dorang hantar ke akaun e-mail anda. dah verify, nanti masa kat website Lactacyd tu, keluarlah gambar kat atas tu.. so, nanti tunggu sample percuma anda dihantar melalui alamat yang anda nyatakan. jangan lupa print baucar yang dorang hantar ke alamat e-mail anda. dapat diskaun 15% nanti..

Hehe, IbuNoey baru je isi sebenarnya. so, kena tunggu sample percuma tiba dalam 2-3 minggu lagi..

Mana IbuNoey dapat info ni? daripada iklan kat bawah entri ni la.. cuba klik kalau ada nampak iklan Lactacyd..;)

Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
7 Komen untuk "Jom Request Sample Free Dari Lactacyd"

uish..
nak jgk la...huhu
iklan tu xampak tp klik save22 je :)

ayu dah reg, hihi.. xsbr plk.. kawan ayu kata lactacyd ni bagus..

Tq ibunoey atas informasi terkini..;)

wah.. bende percume.. mesti la suke.. nak jugak la..

dh lama dh isi form ni tp tak sampai2 jugak sample nya.. haha!

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia