DUTA ANIQ'S BABYWEAR AND GADGETS CLOSET




Baju yang dia pakai tu memang design yang ada dijual dalam shop ANIQ'S BABYWEAR AND GADGETS CLOSET tu. Seronok je dia masa pakai baju ni.. Hari tu pernah pakai baju ni masa pergi shopping. Masa nak bayar barang, cashier kat kaunter cakap, "Cantiknya baju. Smart.." Hehe.. 

Ni antara barang yang dijual oleh shop ANIQ'S BABYWEAR AND GADGETS CLOSET.











So, siapa-siapa yang berminat nak cari baju dan barang bayi seawal usia 0 bulan hingga 7 tahun, boleh klik nama shop untuk link ke page shop ye.. Harga? Setakat ni, berpatutanlah. In shaa Allah..
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
2 Komen untuk "DUTA ANIQ'S BABYWEAR AND GADGETS CLOSET"

IbuNoey.. leh extend ke barang2 yg breastfeeding nie... senang nak shopping :)

salam... dneo follow sini dari blog yumida ;) salam kenal^^

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia