DUTA ANIQ'S BABYWEAR AND GADGETS CLOSET

By Norfitri Hamdani - 10:00 am




Baju yang dia pakai tu memang design yang ada dijual dalam shop ANIQ'S BABYWEAR AND GADGETS CLOSET tu. Seronok je dia masa pakai baju ni.. Hari tu pernah pakai baju ni masa pergi shopping. Masa nak bayar barang, cashier kat kaunter cakap, "Cantiknya baju. Smart.." Hehe.. 

Ni antara barang yang dijual oleh shop ANIQ'S BABYWEAR AND GADGETS CLOSET.











So, siapa-siapa yang berminat nak cari baju dan barang bayi seawal usia 0 bulan hingga 7 tahun, boleh klik nama shop untuk link ke page shop ye.. Harga? Setakat ni, berpatutanlah. In shaa Allah..

  • Share:

You Might Also Like

2 berkongsi idea

  1. IbuNoey.. leh extend ke barang2 yg breastfeeding nie... senang nak shopping :)

    ReplyDelete
  2. salam... dneo follow sini dari blog yumida ;) salam kenal^^

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.