Hebatnya Tanamera

By Norfitri Hamdani - 3:30 pm

Wah... nak kongsi pengalaman menggunakan produk Tanamera ni.. sebelum ni pun IbuNoey ada mention nak beli produk Tanamera dalam entri 'Set Bersalin? Mana Yang Best?' tapi tak nak beli satu set. hanya nak beli dua produk je. dan nak tahu apa dia? jom tengok kat bawah..

BROWN FORMULATION SOAP

Ni sabun tau.. pakai masa mandi. bau wangi je. menenangkan. tahan lama pulak tu. teruja IbuNoey setiap kali nak mandi. yang bestnya, ala-ala skrub gitu. ada biji-biji halus. jadi yang hitam-hitam daki tu, bolehlah ditonyoh-tonyoh. kulit rasa halus sikit la..




COLD PRESSD VIRGIN COCONUT OIL

Ni pula minyak. tapi setakat ni, IbuNoey belum guna lagi. hehe.. buka penutup botol pun belum lagi, macam mana nak guna. tapi minyak ni memang best. boleh mengelakkan koyakan perinium yang banyak. memandangkan IbuNoey tak guna lagi, jadi tak boleh review sangat pasal produk ni. tunggulah lepas IbuNoey dah gunakan minyak ni, okey..

Total harga Brown Formulation Soap dan VCO ni ialah RM49.00. IbuNoey beli secara online kat facebook. Ashiq Inn Spa yang jual. dia memang ada jual loose item. kalau termasuk pos, RM55. cepat je sampai... so, yang berkenan tu, bolehlah beli..;)

  • Share:

You Might Also Like

5 berkongsi idea

Pendapat anda amat dihargai.