PELUANG MENANGI EMAS KOREA BERNILAI RM50

Siapa minat Emas Korea? Siapa nak menang Emas Korea bernilai RM50 secara percuma? Sekarang adalah masanya. Syarat yang mudah dan simple.

1. Mesti ada akaun Facebook.
2. Sila klik iklan di atas entri ini. [HOT LIKE Untuk Dapatkan Emas Korea PERCUMA]. Anda akan dialih kepada satu gambar pada Facebook.
3. Like gambar Facebook tersebut. Nama anda akan tercalon sebagai bakal pemenang setelah like gambar tersebut.
4. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 8 Mei 2015.
5. Sekiranya penyertaan memberangsangkan, hadiah mungkin akan ditambah.
6. Kalau nak follow blog ni, dialu-alukan tapi TIDAK WAJIB.
7. Pemenang akan dipilih melalui RANDOM dan akan diumumkan di dalam blog ini.
8. Pemenang juga akan dimaklumkan melalui mesej di Facebook. Sila semak inbox atau OTHER.
9. Sila tag kawan anda untuk lebih peluang kemenangan (TIDAK WAJIB).

Ingat, tarikh tutup pada 8 MEI 2015 (11.59PM). 
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
10 Komen untuk "PELUANG MENANGI EMAS KOREA BERNILAI RM50"

emas korea? 1st time dengar...

nak join jugak la
mana tahu ada rezeki menang emas korea
pernah dengar sebelum ni, tpi belum lagi merasa kat tangan
yeah..cuba n cuba

Saya join ya ibunoey.. Hee manalah tahu ada rezeki dpt emas korea.. Hee

As salam,

azney singgah jenjalan sini :)



xoxo,
azneyshamsuddin

good luck.. all the best..

8hb mei? hari nie lah ye dateline? hihi good luck tau..

All the best.. fifi singgah lg..

terlepas dah segmen nie...
heheee tau2 arini dah pun umum pemenangnya..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia