PELUANG MENANGI EMAS KOREA BERNILAI RM50

By Norfitri Hamdani - 1:00 am

Siapa minat Emas Korea? Siapa nak menang Emas Korea bernilai RM50 secara percuma? Sekarang adalah masanya. Syarat yang mudah dan simple.

1. Mesti ada akaun Facebook.
2. Sila klik iklan di atas entri ini. [HOT LIKE Untuk Dapatkan Emas Korea PERCUMA]. Anda akan dialih kepada satu gambar pada Facebook.
3. Like gambar Facebook tersebut. Nama anda akan tercalon sebagai bakal pemenang setelah like gambar tersebut.
4. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 8 Mei 2015.
5. Sekiranya penyertaan memberangsangkan, hadiah mungkin akan ditambah.
6. Kalau nak follow blog ni, dialu-alukan tapi TIDAK WAJIB.
7. Pemenang akan dipilih melalui RANDOM dan akan diumumkan di dalam blog ini.
8. Pemenang juga akan dimaklumkan melalui mesej di Facebook. Sila semak inbox atau OTHER.
9. Sila tag kawan anda untuk lebih peluang kemenangan (TIDAK WAJIB).

Ingat, tarikh tutup pada 8 MEI 2015 (11.59PM). 

  • Share:

You Might Also Like

10 berkongsi idea

  1. emas korea? 1st time dengar...

    ReplyDelete
  2. nak join jugak la
    mana tahu ada rezeki menang emas korea
    pernah dengar sebelum ni, tpi belum lagi merasa kat tangan
    yeah..cuba n cuba

    ReplyDelete
  3. Saya join ya ibunoey.. Hee manalah tahu ada rezeki dpt emas korea.. Hee

    ReplyDelete
  4. As salam,

    azney singgah jenjalan sini :)



    xoxo,
    azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  5. good luck.. all the best..

    ReplyDelete
  6. 8hb mei? hari nie lah ye dateline? hihi good luck tau..

    ReplyDelete
  7. All the best.. fifi singgah lg..

    ReplyDelete
  8. terlepas dah segmen nie...
    heheee tau2 arini dah pun umum pemenangnya..

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.