TIADA LUCK UNTUK DAPAT HADIAH

Waaaa.... Nak mengadu sikit. Bulan lepas dan bulan ni IbuNoey kerap join Giveaway. Tapi yang sedihnya, asyik tak ada rezeki jer nak menang. Sedih woo.. 

Tapi tak apalah. Usaha tangga kejayaan. Lagipun join GA ni, selain daripada nak menang hadiah, boleh menambahkan follower dan support sesama blogger, ye dak? Tambah kenalan dalam dunia blog juga. So, niat kena betul. Erk, agaknya selama ni niat nak menang hadiah je kut, tu yang susah nak masuk rezeki. Ahahaha.

Lepas ni kena lagi giat join Giveaway ni. Korang yang buat Giveaway, jaga-jaga. IbuNoey sedang memerhati dan akan join tanpa jemu. Boleh gitu?

P/S : Doakan kejayaan daku yer.
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
3 Komen untuk "TIADA LUCK UNTUK DAPAT HADIAH"

Takpe..jangan putus asa..mana tau ada rezeki pula lepas ni kan ;D

InsyaAllah nanti ada lettuw. Heheee jgn putus ase ye sis...

tu la kan kak..klo pakai random selalu jarang dpt luck
belum rezeki lagi..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia