STEAMBOAT PLUS GRILL


Jumaat lepas, IbuNoey dan kawan-kawan ofis pakat makan steamboat. sebenarnya ini kali kedua kami buat makan-makan bertemakan steamboat. tapi yang pertama tempohari tak ramai yang join sebab masing-masing ada yang sibuk dengan aktiviti sendiri. so kali ni pakat lagi ramai walaupun ada beberapa orang yang tak dapat join juga.

Steamboat kali ni pula ada certain bahannya di sponsor. then kami ada collect duit sikit-sikit..dan hasilnya, alhamdulillah, kami yang seramai hampir 20 orang kenyang sungguh..
Jom layan gambar-gambar ni...

Ni laa antara yang terlibat..

Muka ceria menunggu untuk makan

Yang dua orang berdiri dari kiri tu tengah pregnant tau

Yang duduk kat lantai tu menjadi tukang grill dan tukang hidang


Antara pegawai yang sporting. Siap buat 'peace' lagi.

Sedang menguruskan penyambungan wayar

Tukang gril, tukang cedok, tukang letak, semua ada..


Antara menu-menunya

Oh ye, operasi kami ni berlangsung masa rehat. kan hari Jumaat waktu rehatnya agak panjang... so, pulun la sampai ada yang stop dulu untuk tidur sebab kekenyangan. lepas sembahyang Jumaat pula, kaum lelaki sambung. tapi gambar kaum lelaki, photographer tak de amik la.. hehe.. credit to Puan Nik Dzulzana untuk gambar-gambarnya.. 
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
4 Komen untuk "STEAMBOAT PLUS GRILL"

sedapnyeee!
mkn ramai2 lg bertambah sdp kn ibu noey :)

Selamat menjamu selera

Syoknya makan ramai2 kat ofis gitu.. ini agaknya masing2 makan tak hingat..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia