APAM SESUKA HATI

By Norfitri Hamdani - 10:00 am



Cuti hujung minggu, macam-macam benda nak buat. Nak kemas rumah, nak lipat kain, nak mengait, nak draf entri blog, nak masak-masak.. Kadang tak sempat habis satu kerja, tangkap lagi kerja lain sebab nak jimat masa.

Beberapa minggu lepas, teruja nak buat apam polkadot. Haha, macam ketinggalan zaman la pula. Tapi alhamdulillah, menjadi juga. Cuma tak buat polkadot, buat macam-macam corak. Bersungguh Firas makan. Suap gak kat Farhan (walaupun tak elok untuk dia sebab agak manis). Dan yang paling best, AyahMal pun join makan sama.

Dan kat atas tu la antara corak-corak yang IbuNoey buat. Comel tak?

  • Share:

You Might Also Like

0 berkongsi idea

Pendapat anda amat dihargai.