HAPPY BIRTHDAY MY ANIQFIRAS

By Norfitri Hamdani - 2:00 pm

Hari ni, genap dua tahun usia AniqFiras.. jadi, jom kita imbas gambar-gambar semasa kelahirannya dua tahun lepas...


Hehe..botak kan?

Muka masih lagi nampak bengkak
Berat 2.95kg jer..
Serba hijau sebab masa scan tak dapat detect boy@girl

  
Lena diulit mimpi

Itu dua tahun yang lepas.. ni yang sekarang....
I
I
I
I
I
V


Malam ni nak sambut birthday dia ala kadar bersama AyahMal. in shaa Allah..

 

  • Share:

You Might Also Like

10 berkongsi idea

  1. selamat hari ulang tahun ke 2 aniqfiras

    ReplyDelete
  2. Time flies so fast kan!! Hehee. Happy bday, cutie. Vee doakan dia membesar dgn sihat dan menjadi ank yang soleh + mendengar kata ibu bapa. Smoga berjaya dlm kehidupan. Make your ibu proud k, Aniq!! Hugs and kisses for him :*

    * Tringat kat ank buah, nama blakang dia Aniq jugakk.. Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...betul tu...tak terasa dia dah besar..thanx so much,dear Vee Lea...;)

      Delete
  3. hapy besday buat beliau..

    ReplyDelete
  4. Happy Belated Birthday AniqFiras.. nak jadi abang dah, smoga jd anak soleh ye.. :-)

    ReplyDelete
  5. Besar dah tu.. tunjukkan lah sambutan bday aniq pulak..

    Cepat je kan dua tahun berlalu..anak2 belajar benda baru setiap hari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah pasni nak update entri pasal b'day dia..tapi sambutan kecil-kecilan jer..:)

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.