HAPPY BIRTHDAY MY ANIQFIRAS

Hari ni, genap dua tahun usia AniqFiras.. jadi, jom kita imbas gambar-gambar semasa kelahirannya dua tahun lepas...


Hehe..botak kan?

Muka masih lagi nampak bengkak
Berat 2.95kg jer..
Serba hijau sebab masa scan tak dapat detect boy@girl

  
Lena diulit mimpi

Itu dua tahun yang lepas.. ni yang sekarang....
I
I
I
I
I
V


Malam ni nak sambut birthday dia ala kadar bersama AyahMal. in shaa Allah..

 

Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
10 Komen untuk "HAPPY BIRTHDAY MY ANIQFIRAS"

selamat hari ulang tahun ke 2 aniqfiras

Time flies so fast kan!! Hehee. Happy bday, cutie. Vee doakan dia membesar dgn sihat dan menjadi ank yang soleh + mendengar kata ibu bapa. Smoga berjaya dlm kehidupan. Make your ibu proud k, Aniq!! Hugs and kisses for him :*

* Tringat kat ank buah, nama blakang dia Aniq jugakk.. Hehehe.

hapy besday buat beliau..

Happy Belated Birthday AniqFiras.. nak jadi abang dah, smoga jd anak soleh ye.. :-)

terima kasih..;)

yup...betul tu...tak terasa dia dah besar..thanx so much,dear Vee Lea...;)

Besar dah tu.. tunjukkan lah sambutan bday aniq pulak..

Cepat je kan dua tahun berlalu..anak2 belajar benda baru setiap hari.

in shaa Allah..Amin..;)

in shaa Allah pasni nak update entri pasal b'day dia..tapi sambutan kecil-kecilan jer..:)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia