SELAMAT AKHIRNYA

Alhamdulillah... IbuNoey dah selamat melahirkan baby boy pada 23/12/2013 pukul 5.19 pagi di Hospital Angkatan Tentera Tuanku Mizan,Wangsa Maju... Kali ni pengalaman bersalin amat berbeza dengan yang pertama.. Sangat mudah walaupun kesakitannya tetap terasa... Kalau tak rasa, tak adalah nikmatnya, ye tak?
Sekarang, dah berada di rumah di Kem Wardieburn, Setapak. MIL mungkin akan datang ke sini esok. Doakan IbuNoey selamat menjalani tempoh berpantang ye.. Buat masa ni, IbuNoey hanya update entri melalui Samsung Galaxy S Advance jer. Nak menghadap laptop, tak mampu lagi rasanya sebab badan masih lemah. Orang kata kalau lahirkan anak lelaki, putus urat dua kali ganda.... Jadi mungkin nak jejak rakan, payah sikit sebab IbuNoey tak reti sangat berblog guna henfon nih. Tab? IbuNoey takde tab... Tab mandi baby ada... Hehe..
Okla, nanti ada masa, IbuNoey akan kongsikan pengalaman bersalin dan pengalaman bersama staff-staff di HAT Tuanku Mizan...

Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
11 Komen untuk "SELAMAT AKHIRNYA"

Tahniah...dah lahir adik ...siapa lak nama si comel ni? Semoga ibu dan baby sama2 cepat sihat ye..tahniah

Alhamdulillah... tahniah!!

selamat berpantang :-)

Alhamdulillah..tahniah Noey dan suami...
hepynye dapat tau dah slmt lahirkan baby boy..comel sgt..
takut plak tak lama lg turn sy pulak, harap2 dipermudahkanNya..
Selamat Berpantang :-)

Tahniah Ibu Noey... Ya Allah.. geram tgk baby... Suke!

subhanAllah.. alhamdulillah.. tahniah ibunoey.. selamat berpantang..

boboyyy! alaaaa comelnyaaaa geramm!! bape kg kak ni..

aslm...ok x bersalin kat HAT? dari segi layanan..dokter yg sambut lelaki ke perempuan..
ade x dokter2 or nurse pelatih kat sane??

tahniah kak.. ape nama baby boy akak ni? hehe
selamat berpantang. :D

alhamdulilah

tahniah ibu noey... bby boy juga erkk?
ibu noey x payah kalut pasai bw k. yg penting jaga diri..

nak tgk bb.. nak no phone boleh tak?

alhamdulillah..sihat baby. tahniah akak..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia