PHI #4 PETUA KECUTKAN JERAWAT

lipstick untuk hilangkan jerawat


Percaya atau tak, tapi inilah amalan IbuNoey masa dilanda masalah jerawat yang timbul ketika datang bulan. caranya, calit sedikit gincu pada hujung jari. sebaik-baiknya guna gincu yang warnanya merah menyala. kemudian, oleskan pada jerawat yang timbul. oles dalam bentuk bulat. in shaa Allah, esok jerawat akan kecut. dan nanti tiada kesan lubang jerawat. tapi pastikan anda tidak memicit jerawat tersebut.

Selain itu, boleh gunakan krim muka Fair&Lovely. letak sedikit kat hujung jari dan titikkan pada jerawat.

Selamat mencuba...
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
12 Komen untuk "PHI #4 PETUA KECUTKAN JERAWAT"

mmg berkesan..dh cuba masa anak dara dulu..

Oo petua nya macam ni.
Ada gunanya lipstik merah rupanya..haa

Owh...menarik tips ni. 1st time dgr. NNt nak cuma. Thanks for the tips IN ☺☺

boleh la cube lepas ni.. :)

Alamak. takde gincu merah menyala lah pulak. terpaksa lah culik yg mak punya sekejap. hehe.

p/s : rasa mcm pernah dgr jugak petua ni. :)

kalau lelaki, mana nk cari gincu pulak.. hehe

Penah dengar petua ni tapi takpenah try.... Bule guna semua jenis lipstick ke?

oh ye ke... boleh try ni.. kire ade logiknya.. coz penah baca gune bwg putih nak kecut kan jerawat, tapi hasilnya, kulit jadi lecur, sebab panas bwg putih tu kan..kulit muka kan jenis halus...

Tak pernah dengar pulak petua ni.godd sharing :)
jemput singgah ke blog

azhafizah.com

gincu merah menyala x da. krim fair n lovely ada.cik abe punya. hihi

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia