JOIN GA, MINI GA, SEGMEN

Sejak akhir-akhir ni rajin pula IbuNoey join GA, mini GA, dan Segmen nih.. bukan apa, rasa tertarik pula nak join. bulan lepas saja, dah 7 GA/Mini GA/Segmen yang IbuNoey join.. bulan ni pula ada tiga..

Sebenarnya risau jugak nak join lagi. sebabnya, EDD IbuNoey dah dekat.. nanti bila dah bersalin, tak dapat pulak nak online. kalau dapat pun kejap jer. jadi nanti susah nak dapat update pasal GA nih. yelah, kut ada rezeki menang kan.. (perasan lebih..hehe..).. nanti tak sempat nak provide maklumat. melepas daku.

Tapi tak pelah.. walau macam mana pun IbuNoey akan join juga mana yang IbuNoey mampu. sebagai tanda sokongan kepada bloggers lain. kepada yang buat GA/Mini GA/Segmen tu, terima kasih banyak-banyak.. melalui kalian juga IbuNoey dapat menambahkan kenalan walaupun setakat di alam maya.. cuma berharap dapat berjumpa Chef Sue nanti masa IbuNoey berpantang. boleh tak, Chef Sue?

Okla, entri merapu je ni kut.. hehe..
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
5 Komen untuk "JOIN GA, MINI GA, SEGMEN"

Gigh nampaknya.. dah sarat ni bersemangat lagi. Takpe, teruskan. Selamat bersegmen k..

join byk2 insyaAllah ada jugak yg sangkut tu nanti.. hehe..

p/s : dua akak bila? :)

Hehehe baguslah dapat join :D Vee skrg busy sgt tak boleh join, takut terlepas apa sume kan. Hari tu pun ada menang, dia dah announce then Vee tak bg details terus dia random kan balik. HAHA. Sabauu jo lahh ;)

saya join semua tu kalau rasa nk update tapi x de idea nk menulis. hehe

hehe..makin sarat,makin semangat..tq,dear..;)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia