WW : DIY BELON PARTI

belon harijadi

Simpan siap-siap dalam blog. Manalah tahu ada rezeki lebih bulan Disember ni, boleh buat untuk birthday party anak-anak. Tengok gambar tu macam senang je nak buat kan?
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
4 Komen untuk "WW : DIY BELON PARTI"

wahhh...cantik lah bentuk belon tu... boleh copy..nanti buat di rumah klu ada party birthday... hehe

rajinnya buat.. comel warna pink.. ;)

itulah,sis.nanti boleh buat untuk birthday anak-anak.tak pun untuk anniversary kan.ehehe.

Hehe.bukan IbuNiey yang buat,Aiza.ni gambar dari Google.hanya bercadang nak buat.

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia