diy

WW : DIY BELON PARTI

By Norfitri Hamdani - 10:00 am

belon harijadi

Simpan siap-siap dalam blog. Manalah tahu ada rezeki lebih bulan Disember ni, boleh buat untuk birthday party anak-anak. Tengok gambar tu macam senang je nak buat kan?

  • Share:

You Might Also Like

4 berkongsi idea

  1. wahhh...cantik lah bentuk belon tu... boleh copy..nanti buat di rumah klu ada party birthday... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah,sis.nanti boleh buat untuk birthday anak-anak.tak pun untuk anniversary kan.ehehe.

      Delete
  2. rajinnya buat.. comel warna pink.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.bukan IbuNiey yang buat,Aiza.ni gambar dari Google.hanya bercadang nak buat.

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.