Mini Giveaway by izzeyda

By Norfitri Hamdani - 12:54 pm



GA ni dianjurkan oleh blogger Eyda sempena tahun ke-11 penglibatan Eyda di dalam jabatan kerajaan.

IbuNoey pun baru je follow blog Eyda ni. so, lepas ni nak godek , belek, dan semak blog dia. ahahahaha.

GA ni berlangsung sehingga 30 Januari 2015. Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 03 Februari 2015.

Hadiah Utama : Sophie Eye Relaxing Mask (1 pemenang)
Hadiah Lain : Top-Up RM5 (2 pemenang)

*Pemilihan pemenang melalui random.org

Meh la join. Klik banner kat atas untuk terma dan syarat.

  • Share:

You Might Also Like

12 berkongsi idea

  1. Good luck IbuNoey..
    Sesekali meriahkan kawan punya GA elok juga kan..

    ReplyDelete
  2. singgah sini ye . jom join segmen shahril yang terbaru .

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-masuk-ke-bloglist-shahril.html

    ReplyDelete
  3. thanks ibunoey kerana sudi join mini giveaway saya.. all the best ya.. meh laa melawat blog saya lagi..

    ReplyDelete
  4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah dr GA yg sme.Done Follow. gudluck ",
    http://www.kisahamy.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  7. Hai, blogwalking dari segmen yang sama.

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  8. Good Luck..Saya pun join gak GA ni..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Blogwalking + follow sini
    Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.