Mini Giveaway by izzeyda



GA ni dianjurkan oleh blogger Eyda sempena tahun ke-11 penglibatan Eyda di dalam jabatan kerajaan.

IbuNoey pun baru je follow blog Eyda ni. so, lepas ni nak godek , belek, dan semak blog dia. ahahahaha.

GA ni berlangsung sehingga 30 Januari 2015. Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 03 Februari 2015.

Hadiah Utama : Sophie Eye Relaxing Mask (1 pemenang)
Hadiah Lain : Top-Up RM5 (2 pemenang)

*Pemilihan pemenang melalui random.org

Meh la join. Klik banner kat atas untuk terma dan syarat.

Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
12 Komen untuk "Mini Giveaway by izzeyda"

Good luck IbuNoey..
Sesekali meriahkan kawan punya GA elok juga kan..

singgah sini ye . jom join segmen shahril yang terbaru .

http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/segmen-jom-masuk-ke-bloglist-shahril.html

thanks ibunoey kerana sudi join mini giveaway saya.. all the best ya.. meh laa melawat blog saya lagi..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah abadan abada
Ade singgah semoga berjaya

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

semoga berjaya http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/

singgah dr GA yg sme.Done Follow. gudluck ",
http://www.kisahamy.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

Hai, blogwalking dari segmen yang sama.

Jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

Good Luck..Saya pun join gak GA ni..^_^

http://akubudakkayu.blogspot.com/

Blogwalking + follow sini
Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia