FOSSIL TERSUNGKUR JUA

By Norfitri Hamdani - 4:00 pm




Semalam punya kes. Gara-gara cuai, hancur cermin jam tangan Fossil hadiah pemberian adik lelaki IbuNoey Dahlah  tali jam pun dah nak hancur, cermin pula retak. Agak lama juga jam ni berbakti kepada IbuNoey. Dalam setahun 9 bulan.


Retaknya retak beribu.  Memang tak nampak sangat jarum jam. Jadi tak boleh pakai dah. Try google untuk cari macam mana nak tukar cermin jam Fossil yang dah pecah. Tapi tak jumpa pula.

Malam semalam, ambil kesempatan beli jam baru di KL Festival. Beli yang murah je. Harga RM20, tak ada jenama. Adik lelaki kata, nanti dia tanya kat kawan dia berapa harga nak tukar cermin jam Fossil ni. Harapnya murah juga la. Kalau tak, kena kumpul duit dulu. 

  • Share:

You Might Also Like

8 berkongsi idea

  1. sayangnya cermin jam dah retak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,aiza..kira dah jadi jam kesayangan ni.

      Delete
  2. aduh...retak seribu fossil tu....huhu~

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH AWAK MENANG

    http://www.aeinnamusa.com/2015/09/pemenang-giveaway-10-by-ena.html

    ReplyDelete
  4. ala,nak suruh tukar yg baru la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar yang baru pun yang harga RM20 je mampun,Cik Su.lagipun jam yang ada sentimental value ni susah nak diganti.hehe.

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.