FOSSIL TERSUNGKUR JUA




Semalam punya kes. Gara-gara cuai, hancur cermin jam tangan Fossil hadiah pemberian adik lelaki IbuNoey Dahlah  tali jam pun dah nak hancur, cermin pula retak. Agak lama juga jam ni berbakti kepada IbuNoey. Dalam setahun 9 bulan.


Retaknya retak beribu.  Memang tak nampak sangat jarum jam. Jadi tak boleh pakai dah. Try google untuk cari macam mana nak tukar cermin jam Fossil yang dah pecah. Tapi tak jumpa pula.

Malam semalam, ambil kesempatan beli jam baru di KL Festival. Beli yang murah je. Harga RM20, tak ada jenama. Adik lelaki kata, nanti dia tanya kat kawan dia berapa harga nak tukar cermin jam Fossil ni. Harapnya murah juga la. Kalau tak, kena kumpul duit dulu. 
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
8 Komen untuk "FOSSIL TERSUNGKUR JUA"

sayangnya cermin jam dah retak..

aduh...retak seribu fossil tu....huhu~

TAHNIAH AWAK MENANG

http://www.aeinnamusa.com/2015/09/pemenang-giveaway-10-by-ena.html

ala,nak suruh tukar yg baru la tu

tu la,aiza..kira dah jadi jam kesayangan ni.

kan..hati pun retak seribu ni.

terima kasih,ena.:)

tukar yang baru pun yang harga RM20 je mampun,Cik Su.lagipun jam yang ada sentimental value ni susah nak diganti.hehe.

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia