Giveaway 1st Luarteko.Blogspot.com



Belek punya belek punya belek, terjumpa satu GA yang simple tapi hadiah-hadiahnya, mabeles, mabeles. Tuan punya GiveAway ni beri nama blog dia Luarteko. Kenapa dan mengapa, mungkin kerana dia seorang yang berfikiran di luar teko. Eh, bukan berfikir di luar kotak ke? Ahaha. Tak kisahlah kan. Yang penting korang join la GiveAway ni. Korang nak tahu hadiah yang mabeles tu, klik banner kat atas. Dah klik tu, confirm la korang nak join nanti. Tarikh tutup 03 Mei 2015 tau. Pemenang akan diumumkan pada 04 Mei 2015.

P/S : Hajat hati nak dapat tempat pertama. Tapi kalau dapat Fridge Magnet tu pun okey dah.
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
6 Komen untuk "Giveaway 1st Luarteko.Blogspot.com"

Salam sis.. thank ye sudi join.. all d best.. follower #162

salam singgah dari GA sama . goodluck :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-1st-luartekoblogspotcom.html

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia