Ber'blogwalking' dan Ber'komentar'



Hah..barulah lega dapat berblogwalking dan berkomentar sekejap ari ni. dalam beberapa ari ni, macam tak nyempat nak jenguk blog lama sikit. nak kata sibuk sangat, tak jugak. nak kata tak ada masa, tak jugak. cuma mood tak mengizinkan. maklumlah, perasaan agak tak menentu dalam beberapa hari ni.

Hari ni pun tak banyak blog yang IbuNoey jenguk dan komen. adalah dalam 11 blog. itupun IbuNoey tengok dalam senarai pengomen IbuNoey. ni je la yang sempat untuk hari ni.. line broadband kat rumah ni pun cam hangin sikit. slow je.. in shaa Allah esok akan blogwalking next 11 blog lagi.. seronok sebenarnya bila dapat blogwalking ni. tapi itulah, tak dapat nak elak bila ada halangan.

Entri IbuNoey pun tak berapa banyak. paling last pun pasal pengasuh tu. itupun lebih kepada rasa tak puas hati. jadi memang nak up entri dalam beberapa hari lepas, memang malas la. sebab nanti semua entri pasal tak puas hati. jadi, biarlah apa yang terjadi, daku pendam sendiri.. uiseh..

So, harap mood kembali semula dan entri mencanak naik lepas ni... in shaa Allah...
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
2 Komen untuk "Ber'blogwalking' dan Ber'komentar'"

takleh nk ikut sgt mood tu.. mmg terus ke laut jwbnye.. hehe

Semoga Mood datag balik ya ibu Noey..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia