Problem.....

By Norfitri Hamdani - 6:21 pm

Hai,semua.. hehe, time cuti hujung minggu ni, mesti dok sibuk pi rumah terbuka kan? IbuNoey pun baru je balik dari rumah kawan ofis tadi. kat Presint 11, Putrajaya. dapat makan nasi ayam, laksa, kek lapis Sarawak, sup ayam, rojak buah. wah, kenyang sangat...

Semalam, IbuNoey ada dapat mesej dari kak Izan Mama Mia melalui facebook. cuba tengok mesej dia kat bawah ni:


 Ada tak sesiapa yang mengalami keadaan macam kak Izan bila klik profil IbuNoey? sebenarnya IbuNoey pun tak pasti kak Izan klik kat mana tu. hehe.. ada solution tak? kesian pulak kat kak Izan dok tengok shoutbox dulu baru boleh link ke blog IbuNoey. please tolong IbuNoey..

  • Share:

You Might Also Like

8 berkongsi idea

  1. kat user profile akak kan ada tulis my blogs ada link blog akak..kat situ kot kak izan xleh nak nak klik.. tp jijah buka dah ok je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq,jijah..hrp kak izan dapat buka dah..

      Delete
  2. raye penuh dengan open house kan.. :)

    dulu fifi nak bukak blog ibu noey pon tak boleh.. tapi skrg da ok da..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap kak izan pun da dapat buka la...;)

      Delete
  3. so far ok je. cume kdg2 widget gmbar kartun muslimah dok tepi komen box ni susah sikit nak tekan apa2.ehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq,ayu..akak da remove widget tu..

      Delete
  4. thanks ye ibunoey sbb sudi singgah blog ciksu.
    maaf ye sbb lambat balas jejak.maklum ler lemau makan ketupat lemang.hihi

    kl area mana ye?

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.