GiveAway?



Hem.. nampaknya Blogshop IbuNoey masih belum berjalan lancar.. hehe.. baru buat Blogshop, dah berangan lebih-lebih.. tapi tak apalah kan? kena ada cita-cita..

Rasanya nak cari alternatif untuk menaikkan kepopularan Blogshop IbuNoey ni. tapi tak tahu cara macam mana. yelah, IbuNoey pun baru berkecimpung dalam dunia Blogger ni.. tapi itulah, IbuNoey selalu nampak bloggers buat GiveAway. kalau nampak sekilas, ia adalah satu contest. siapa menang, dapat hadiah. IbuNoey nak buat macam tu juga. tapi bimbang tak dapat sambutan. tapi musykil gak soal hadiah ni. kalau kita bagi baucar, kira GiveAway juga ke? hehe.. harap ada yang sudi menjawabnya.. tapi itulah,memang cadang nak buat macam tu. buat satu contest dan bagi baucar rebat cam tu.. tapi perlukan penjelasan sikit pasal GiveAway.. please help IbuNoey....
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
4 Komen untuk "GiveAway?"

Boleh jer nak buat camtu... tapi kalau contest tu cam kene jawab periksa plak.. hehehe.. Give away nie cam kite suke2 nak bagi hadiah.. tapi disebabkan tujuan nak increase traffic so syarat2 kene sesuai ler... biasanya give away ni org buat syarat simple2 jer...

Apa yang kita nak bagi terpulang pada kemampuan kita... Harap menjawab soklan yer... :)

sy setuju dgn jawapan di atas. klau syarat tak membebankan insyaAllah ramai je yg join. =)

good luck ibu noey.. inshaAllah.. mule2 memang orangtak berape kenal.. lame2 nanti ok la..

in shaa ALLAH
cuba la buat dulu.

belom cuba blom tahu kan :)

oh ya, sebelum tu jgn lupa join GA ciksu esok ye.tunggu n3 QR MiniGiveAway keluar ;)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia