Transitions Photo Contest MY

Transition Photo Contest MY. Semalam belek-belek blog ni. lepas tu mata terpandang iklan Nuffnang kat atas. macam comel je banner kat atas tu. jadi, IbuNoey pun klik la dan ia terus link ke page FB. ada contest rupanya.. ambil gambar dan submit. macam senang je nak join contest ni sebab syarat utama cuma perlu ada akaun Facebook. nak tahu lebih lanjut, cuba klik banner kat atas blog ni. 

So, siapa-siapa yang terer tangkap gambar tu, joinlah contest ni..

Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
0 Komen untuk "Transitions Photo Contest MY "

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia