Jom Shopping Online



Inilah hobi saya.. shopping online.. tapi masa ada duit lebih jer yer.. oh ye, nanti IbuNoey nak review pasal barang yang IbuNoey order melalui online seperti yang IbuNoey mention dalam entri Baju Menyusu+Mengandung sebelum ni..

Barang daripada BlingBoutique, IbuNoey dah terima dengan selamatnya petang semalam. barang daripada Summer Glitz dalam perjalanan ... hehe.. best-best.. so, tunggu entri seterusnya.. entri ni tak boleh nak panjang-panjang. nak setel keja dulu..

Ok, tatatata...
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
14 Komen untuk "Jom Shopping Online"

oo suka shopping online yer.. akak kdg2 suke jugak, tp xselalu la... :-)

*nnati bg alamt yer... blh pos esok sekaligus :-)

sy suka shopping online pun sebab malas nak jalan..

kita pulak jarang beli online takut barang tak sampai...

hahahha,,riso nak mulo nnt kot terus ketagih,,,

alhamdulillah,setakat ni brg yg Noey order msti sampai..

hehe..betul gak tu,kak..tgk mcm Noey dah ketagih..tp masih boleh kawal..

sy kurang gemar soping online klu bebaju ni. xpuas kalau tak test dulu

fifi jarang shopping on9.. sebab takut tak muat.. hahaha.. :)

jimat sebenarnya.. sbb xyah kuar duit minyak.kalau kuar jalan mest kuar minyak kereta+makan lagi.ehehhe

jijah pon sekarang shooping online je kak.. xlarat dah nak jalan..walaupon on9 tu mahal...

hehe,klu Noey depends gak..ikut sedap mata memandang..

Noey pun kadang-kadang ada yg tak muat bila dah beli..tapi let go pd member yg nak..

hehe..betuk gak tu,ayu..

hehe..mmg mahal ckit,jijah..sbb nak kena byr postage... tp kalau xlarat nk jln,itu solutionnya..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia