Jom Shopping Online

By Norfitri Hamdani - 12:17 pm



Inilah hobi saya.. shopping online.. tapi masa ada duit lebih jer yer.. oh ye, nanti IbuNoey nak review pasal barang yang IbuNoey order melalui online seperti yang IbuNoey mention dalam entri Baju Menyusu+Mengandung sebelum ni..

Barang daripada BlingBoutique, IbuNoey dah terima dengan selamatnya petang semalam. barang daripada Summer Glitz dalam perjalanan ... hehe.. best-best.. so, tunggu entri seterusnya.. entri ni tak boleh nak panjang-panjang. nak setel keja dulu..

Ok, tatatata...

  • Share:

You Might Also Like

14 berkongsi idea

  1. oo suka shopping online yer.. akak kdg2 suke jugak, tp xselalu la... :-)

    *nnati bg alamt yer... blh pos esok sekaligus :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy suka shopping online pun sebab malas nak jalan..

      Delete
  2. kita pulak jarang beli online takut barang tak sampai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,setakat ni brg yg Noey order msti sampai..

      Delete
  3. hahahha,,riso nak mulo nnt kot terus ketagih,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul gak tu,kak..tgk mcm Noey dah ketagih..tp masih boleh kawal..

      Delete
  4. sy kurang gemar soping online klu bebaju ni. xpuas kalau tak test dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,klu Noey depends gak..ikut sedap mata memandang..

      Delete
  5. fifi jarang shopping on9.. sebab takut tak muat.. hahaha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noey pun kadang-kadang ada yg tak muat bila dah beli..tapi let go pd member yg nak..

      Delete
  6. jimat sebenarnya.. sbb xyah kuar duit minyak.kalau kuar jalan mest kuar minyak kereta+makan lagi.ehehhe

    ReplyDelete
  7. jijah pon sekarang shooping online je kak.. xlarat dah nak jalan..walaupon on9 tu mahal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg mahal ckit,jijah..sbb nak kena byr postage... tp kalau xlarat nk jln,itu solutionnya..

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.