Mencantikkan Blog


Setelah penat menggodek google selama dua hari, akhirnya IbuNoey telah meng'update' dan men'decorate' blog IbuNoey yang tak seberapanya ini. dan al-hamdulillah cantik sikit la blog IbuNoey walaupun gambar header besar teramat. nanti next time la IbuNoey edit lagi header IbuNoey ni.maklumlah, guna Picasa3 jer..


Kepada blogger Amalina Lee, Cik Dil, Lyssa Secret, dan Tutorial Untuk Blog, terima kasih banyak kat korang sebab blog korang memang byk membantu IbuNoey. daripada 0% ke 50% pengetahuan dalam berblog nih..eh, betul ke ayat IbuNoey nih.. sorry kalau silap..hehe..



So,pada yang baru berminat nak mempunyai blog sendiri, rajin2lah cari pengetahuan daripada yang dah berpengalaman yer. IbuNoey setakat nih masih mentah lagi dalam dunia blog. dan setakat nih memang sangat sikit yang dok usha blog IbuNoey nih. tapi tak ape la. janji ada gak nak baca kan?



Ok la, sampai berjumpa lagi. ingat, usaha tangga kejayaan....




Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
2 Komen untuk "Mencantikkan Blog"

xpe.. usaha tangga kejayaan tu kak..hee

thanx,jijah..hehe..kalau ade mase je akak godek blog akak ni..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia