This is My Toddler, AniqFiras


Hehe.. inilah toddler IbuNoey.. comey tak? actually gambar ni dah amik lama da. bulan Januari tempohari. sekarang ni sangat susah nak amik gambar dia. coz tiap kali nak amik gambar , tak kira guna kamera or fon, dia sibuk gak nak amik kamera or fon tu. so, upload gambar lama je la... nanti ada peluang, baru amik gambar baru..


Nama budak pipi chubby ni Muhammad Aniq Firas. semalam da masuk 1 year and 7 months.. wah, dah besar dah anak ibu. sesuailah nak dapat adik bulan 12 nih.. 


Erm, sekarang ni, dia memang sgt aktif n manja. tapi yg syoknya dua hari lepas, AyahMal ajar sebut perkataan "Adik". dengan tanpa pelat, AniqFiras sebut laju jer.. lepas tu, masa IbuNoey dok baring depan tv, AyahMal tanya AniqFiras, "Adik kat maner?". AniqFiras dengan spontannya terus tekap telinga dia kat perut IbuNoey seolah-olah tengah dengar apa yang baby dlm perut tengah buat. tapi lepas tu, AniqFiras tepuk2 perut IbuNoey. kuat pulak tu. jeles ler tu..


In shaa Allah, tahun ni IbuNoey cadang nak buat sambutan birthday dia. tapi itulah, kalau ikutkan citarasa AyahMal, dia nak buat kenduri doa selamat jer, tak nak buat birthday party cam kawan2 dia selalu buat. erm, ikutkan IbuNoey nak buat party. kecil2an pun tak per. ye lah, masa umur macam ni la AniqFiras enjoy sambut birthday. tapi kena ikut cakap suami.. hehe...



Ok la, entri pendek je kali ni. Next time la baru buat panjang-panjang. Tatatata....



Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
3 Komen untuk "This is My Toddler, AniqFiras"

alala comelnya aniq ni.. hensem boy!

Hehe..tq,jijah..jijah dijangka dpt baby boy kn?hehe,mesti hemsem gak nanti..

hye.. meh kawan ngn ciksu, nak :)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia