Makan Makan Makan

By Norfitri Hamdani - 1:30 pm

Hehe.. ubah selera sikit makan kat luar. dah lama sebenarnya IbuNoey dan AyahMal tak makan kat luar sejak AniqFiras ni dah pandai resah gelisah kalau dok berjam-jam kat satu tempat. kerana susah nak handle dia, buatkan IbuNoey malas nak makan kat luar. selalunya beli bungkus jer. tapi kali ni nak try dulu. kut AniqFiras boleh bertoleransi dah.. haha..




Makan ala steambot.. boleh panggang, boleh rebus (eh, sesuai ke perkataan rebus tu..), dan makan... IbuNoey pilih sup kimchi..manis-manis sikit rasanya...




AyahMal masih lagi layan makan.. IbuNoey punya pinggan dah tunggang-langgang.. sebab dok layan AniqFiras yang nampaknya mulai kebosanan...


AniqFiras yang dah bosan dok celup tangan dalam gelas. nak ambil ais batu tu...




Posing jap selepas dah kenyang..


Punyalah susah nak ambil gambar dengan budak pipi bam-bam ni.. sibuk jer nak tangkap gambar sendiri.. muka dah ngantuk dah dia tu..





Perasan tak jambul AniqFiras dah tak ada? hehe.. kami kat kedai gunting rambut dah ni.. jambul dia dah dibuang.. rimas tengok rambut dia bila panjang. 

Oklah, itu jer... Tatata..

  • Share:

You Might Also Like

14 berkongsi idea

  1. sesekali bk posa kat luar best juga ubah selera

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye,kak..tapi kena bergilir-gilir makan sebab AniqFiras ni suka buat kecoh..hehe..

      Delete
  2. sedapnyaaa..steamboat... lama da xmakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun dah lama tak makan sejak mengandung ni..

      Delete
  3. Salam IbuNoey..

    wah..berbuka kat steamboat+grill...
    kat mana ni? mcm menarik jer.. :)

    hihi..anak2 baya AniqFiras yg encem ni manelah nk dok diam..msti havoc nk explore..
    blh geng dgn Faiz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. restoran seoul garden kat festival mall city.. erm,mmg havoc nak explore. mkn mee habis sepah..

      Delete
  4. comelnya aniqfiras ni tau..pp ni tembam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pipi tembam ikut ayah dia..tapi badn tak debab pun..

      Delete
  5. Rindu nya nak makan kat sini...hehehe tak pelaa tunggu Zara sehat. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah, ada rezeki nnt..

      Delete
  6. kita dah lama nak santap stemboot....tapi tak dapat2 lagi...

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.