Menggalakkan Anak Makan

By Norfitri Hamdani - 4:30 pm




AniqFiras makan biskut sambil tengok tv. susu coklat mesti ada. senang nak cicah. anak Melayu katakan...




Wah, banyaknya biskut AniqFiras. of course la.. sebab dia suka sangat makan biskut. biskut mesti kena ada kat rumah. kadang-kadang IbuNoey dan AyahMal pun join sama.



 Khusyuk sangat tengok tv sebab adegan action kan. kagum la tu.. 


Haha.. biskut dah berendam dalam susu dah.. 



  • Share:

You Might Also Like

12 berkongsi idea

  1. sedapnya cicah biskut gan milo...nak sikit boleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan milo,susu coklat,kak..hehe..

      Delete
  2. Susu coklat brand apa tu kak?

    Emm..aniqfiras suka makan nasi x ?

    ReplyDelete
  3. hehe,brand anmum materna..akak punya susu tu tapi dia tumpang sekaki.. dia suka jugak makan nasi tapi tak berlauk la..

    ReplyDelete
  4. bgus suka makan..ada budak2 yg taknk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia suka makan,nuyui...tapi kalau bagi makan nasi dengan lauk,dia luah balik..

      Delete
  5. wah, bukan main lagi dak comel ni makan biskut cicah air lagi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,anak Melayu kan,kak za..mesti makan biskut cicah air..

      Delete
  6. wahh bestnya kak, tengok aniq makan.. kalau jijah pon join sekali ni... jrg tau budak2 nak makan biskut cicah susu camni..

    i like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..akak rasa dia selalu nampak akak buat mcm tu kut..

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.