AniqFiras dan Tilam Sejuk

By Norfitri Hamdani - 3:00 pm




cara rawat anak demam

Ni la gelagat AniqFiras bila nampak tilam sejuk kepunyaan customer IbuNoey. sibuk benar nak jadi model. siap buat muka cam best lagi...

Sebenarnya AniqFiras pun dah ada set tilam bantal sejuk ni. tapi tu lah, bila nampak je IbuNoey nak snap gambar tilam ni, dia sibuk nak baring dan buat aksi. layankan je la.

Setakat ni,dah lima set tilam ni dapat dijual. dan tiap kali ambil stok, tiap kali tu jugala AniqFiras sibuk nak mencelah bila IbuNoey dan AyahMal check semula item sebelum serah pada customer. tapi tak pe la, kiranya dia pun jadi checker juga...;-)

Ups, lupa.. tilam ni elok untuk anak-anak demam tau... nak order, boleh contact IbuNoey...

UPDATE : IBUNOEY DAH TAK JUAL TILAM NI SEBAB KEKANGAN MASA NAK AMBIL STOK

  • Share:

You Might Also Like

6 berkongsi idea

  1. mesti sejuk kan.. jijah pernah ada sebelum ni.. best pakai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejuk,jijah..akak bila pakai tilam ni,best jer rasa..tapi AniqFiras tak kasi pakai lama-lama..kedekut ckit..

      Delete
  2. Replies
    1. sejuk,kak..kalau AniqFiras demam,dok baring kat tilam ni..

      Delete
  3. Replies
    1. ye,cik sue..kawan-kawan ofis IbuNoey ramai dah order..

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.