SUSAH TIDUR MALAM

Mak aih, sejak beberapa hari ni, IbuNoey semakin susah nak tidur malam. tidur, tidur juga. tapi itulah, macam tak lena rasanya. dua, tiga jam sekali mesti tersedar. bila dah tersedar pula, susah nak lena semula sebab dok tengok dan pandang wajah AniqFiras yang lena kat sebelah. terfikir, terbayang macam mana nanti bila adik dia dah lahir.

IbuNoey ada jugak terjah Atok Google, nak cari punca dan apa penyelesaian susah tidur malam dalam trimester terakhir ni. dan adalah juga cuba tips-tips yang diberi. tapi tak menjadi juga. dah letak bantal antara kaki, dah minum susu panas sebelum tidur, dah makan biskut sebelum tidur, dah kurangkan minum air sebelum tidur, tak menjadi juga...

Sudahnya, bila susah nak lena semula, mulalah terkenang memori lampau. aduhai... seriau nak tempuh pengalaman bersalin sekali lagi. harapnya kali ni dipermudahkan. in shaa Allah...




Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
19 Komen untuk "SUSAH TIDUR MALAM"

doa kak. minta dengan Allah moga mudah lancar smuanya.. ayu doakan yg baik2 untuk baby.

fifi doakan segalanya dipermudahkan.. inshaAllah.. amin..

in sha Allah..semuanya dipermudahkan..

Ibu noey mengandung ke... alamakkk sori nmpk sgt lama xsggah sini...

*tab tu xleh letak simkad... nanti akak review tab tu :-)

InsyaAllah kak.. semoga semuanya dipermudahkan.. :)

in shaa Allah di permudahkan kak..Amin..

Intan pun asyik tersedar sbb rasa berpeluh..bila dah on aircond sejuk plak..huhu.. IbuNoey at least ada dah pengalaman bersalin, saya ni takut sgt sbb tak leh nak imagine mcmana sakitnye bersalin..huhu..

thanx,ayu..akak pun harapkan yang baik-baik jer..;)

in shaa Allah..Amin..tq,fifi..;)

tq...in shaa Allah..;)

hehe..xpe,kak..sy pun jarang update psl kandungan sy nih.byk update psl AniqFiras je..;)

in shaa Allah,aisya..Amin..

tq,jijah..Amin..;)

@Mrs Sweet

hehe..pengalaman bersalin IbuNoey agak negatif..jadi tu yang seriau tu..;)

Haaa..lagi la seriau saya rase..huhu..takpelah harap2 kali ni berjalan lancar..
same2 kita doa agar dipermudahkan ye IbuNoey.. due bila..?

in shaa Allah.semoga dipermudahkan

jngn la pikir sgt.nti menggangu kesihatan ibunoey pulak

in shaa Allah..Amin..;)

makacih,cik sue..hehe..memang tak nak pikir sebenarnya..nanti ganggu hormon..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia