TIME TO CHANGE...

cara buat magic


Ah ha.. inilah design terbaru blog IbuNoey. edit punya edit, ni je yang termampu IbuNoey buat. ada masa nanti baru edit lagi header tu. nampak cam simple sangat.

Harap-harap lepas ni makin rajin nak update blog. dok sibuk bisnes online je. tapi bukan tu je, sejak dua menjak ni sibuk dengan kerja ofis. nak hujung tahun dah kan. ada je benda nak setel. sudahnya, asyik tak ada masa nak update blog.

Congrats pada rakan-rakan yang banyak CPUV tu ye.. jeles daku.. ;) 


Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
19 Komen untuk "TIME TO CHANGE..."

dari segmen http://www.nooratikahramli.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html :))

cantik.. ingat salah blog da.. :)

cantik la kak..pandai akak buat

dah reti edit blog....usaha lagi...dah cantik...

cantiklah kak! pink gitu..mesti gugurl kan ni..hikhik

tq,fifi..hehe..ni pun belum puas ati lagi nih.nnt nak renovate lagi..;)

hehe..apa kirangnya blog Yumida..simple tapi kemas..;)

thanx,kak..hehe..tapi akak lagi terer kan..siap buat untuk customer lagi..;)

hehe..ntahlah,akak minat sgt warna pink kali ni..tapi tu la,scan ari tu doktor ckp mungkin boboy..

hehe..rajin pun sebab blog akak berat tempohari..kalau tak,malas gak..;)

thanx,kak..pinky pinky..

ooo header tu buat sndiri yer.. cantik sangat! :-)

ye,kak.itupun ala kadar je,guna PS...;)

hehe...tq,cik sue..edit biasa-biasa jer..;)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia