TIME TO CHANGE...

By Norfitri Hamdani - 2:30 pm

cara buat magic


Ah ha.. inilah design terbaru blog IbuNoey. edit punya edit, ni je yang termampu IbuNoey buat. ada masa nanti baru edit lagi header tu. nampak cam simple sangat.

Harap-harap lepas ni makin rajin nak update blog. dok sibuk bisnes online je. tapi bukan tu je, sejak dua menjak ni sibuk dengan kerja ofis. nak hujung tahun dah kan. ada je benda nak setel. sudahnya, asyik tak ada masa nak update blog.

Congrats pada rakan-rakan yang banyak CPUV tu ye.. jeles daku.. ;) 


  • Share:

You Might Also Like

19 berkongsi idea

  1. dari segmen http://www.nooratikahramli.com/2013/11/segmen-listing-your-url-blog.html :))

    ReplyDelete
  2. cantik.. ingat salah blog da.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq,fifi..hehe..ni pun belum puas ati lagi nih.nnt nak renovate lagi..;)

      Delete
  3. cantik la kak..pandai akak buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..apa kirangnya blog Yumida..simple tapi kemas..;)

      Delete
  4. dah reti edit blog....usaha lagi...dah cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx,kak..hehe..tapi akak lagi terer kan..siap buat untuk customer lagi..;)

      Delete
  5. cantiklah kak! pink gitu..mesti gugurl kan ni..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ntahlah,akak minat sgt warna pink kali ni..tapi tu la,scan ari tu doktor ckp mungkin boboy..

      Delete
  6. Replies
    1. hehe..rajin pun sebab blog akak berat tempohari..kalau tak,malas gak..;)

      Delete
  7. ooo header tu buat sndiri yer.. cantik sangat! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye,kak.itupun ala kadar je,guna PS...;)

      Delete
  8. Replies
    1. hehe...tq,cik sue..edit biasa-biasa jer..;)

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.