ANIQFIRAS DAPAT LESEN MEMANDU

By Norfitri Hamdani - 10:00 am

Hehe.. hari Ahad lepas, IbuNoey tiba-tiba je nak bawa AniqFiras jalan-jalan kat KL Festival Mall. bukan apa, dah lama tak bawa dia jalan-jalan. sekarang ni, biasanya, Sabtu dan Ahad spent time kat rumah jer. kena pula sekarang ni AyahMal kadang-kadang duty hari Sabtu dan Ahad. jadi, tak ada kesempatan nak bawa dia berjalan.

Kami keluar ke KL Festival pun dah dekat pukul 9 lebih. jadi kedai banyak yang dah nak tutup termasuk kedai ala-ala hiburan untuk keluarga tu. so, kami pun decide bagi AniqFiras main kereta berdekatan escalator. hanya guna duit syiling je. so, jom layan video AniqFiras...





  • Share:

You Might Also Like

4 berkongsi idea

  1. Leh tumpang ler lepas ni... hehhee

    ReplyDelete
  2. hihi.lambat sgt pergi,itu yg ttp semua.
    dekat setapak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..hehe..tu la tu..tapi dapat naik kereta goyang-goyang pun jadi la..;)

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.