PUNCA BLOG BERAT

By Norfitri Hamdani - 3:00 pm

Aduhai, selama ni IbuNoey fikir browser kat komputer IbuNoey ni yang problem. rupanya memang blog IbuNoey berat. tapi tak tahu pula puncanya. 

IbuNoey dapat tahu pun bila Cik Rose Cute bagi mesej kat chatbox bagitau yang blog IbuNoey berat, kena tunggu dulu baru dapat buka sepenuhnya. bila nampak mesej Cik Rose tu, IbuNoey pun cepat-cepat review semula dan google punca blog berat. kalau tengok pada panduan-panduan tu, rasanya macam tak ada satu pun yang menyebabkan blog IbuNoey berat. tapi nak tak nak, terpaksa edit semula segala template. dah jadi simple macam ni... tapi tak apalah, nanti IbuNoey edit semula perlahan-lahan. header pun dah lama tak tukar.

~Masih musykil kenapa blog IbuNoey berat ye sebelum ni?

  • Share:

You Might Also Like

6 berkongsi idea

  1. berkongsi ilmu blog.......
    :-)
    salam perkenalan.........

    ReplyDelete
  2. dah ringan dah ibu noey....baru seronok komen...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq,kak..kalau akak tak bgitau,tak tau berrat blog IbuNoey nih..hehe..memang byk dah komen akak kat cni..;)

      Delete
  3. ok la tu.jnji ringan dan cepat nk loading.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye,cik sue..berbaloi untuk pembaca kan?;)

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.