FAIZUL(TAWAU) MENANG AF SESI 2013



Wah, tuah ayam nampak di kaki. tuah manusia kita tak tahu. beruntungnya si Faizul dapat masuk AF tahun ni. dan sangatlah beruntung sebab dia dah jadi johan AF musim ni. IbuNoey tumpang bangga dengan kejayaannya.

Kalau tengok dalam Facebook, ramai kawan satu sekolah dulu dok ucap tahniah atas kejayaan Faizul. hehe... sebenarnya dulu IbuNoey pernah satu sekolah dengan Faizul ni masa Tingkatan 4 hingga 5. dia dok 4ST3, aliran Sains Rekacipta. IbuNoey pula dok 4ST5, aliran Sains Perakaunan.

IbuNoey tak berapa kenal sangat dengan Faizul ni. mungkin disebabkan dia seorang yang agak pendiam dan tak seteruja macam kawan-kawan dia yang lain. tapi perasan gak la muka dia tu sebab dulu IbuNoey pernah berkawan dengan salah seorang student 4ST3. secara tak langsung, boleh ingat lagi la muka dia...

Anyway, congrats la untuk dia.. semoga selepas ni semakin melimpah ruah lagi rezeki untuk dia..


~AyahMal teruja nak bagi AniqFiras masuk astro Ceria..~

Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
6 Komen untuk "FAIZUL(TAWAU) MENANG AF SESI 2013"

tahniah buat faizul
sume perform bez2

Ni rezeki memasingkan, usaha lebih mesti dapat ganjarannya. Pendiam tetapi tetiba glamour...:)

betul tu,kak...usaha tangga kejayaan..;)

tahniah
ramai orang sabah berbakat kan

hehe..kalaulah IbuNoey pun berbakat macam tu..;)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia