SET BERPANTANG SHAKLEE



Wah, colorful.. suka tak, suka tak?

Al-hamdulillah, akhirnya IbuNoey berjaya mendapatkan Set Berpantang Shaklee nih.. tapi inipun trial set, cukup-cukup untuk berpantang selama 40 hari. in shaa Allah kalau serasi, IbuNoey akan teruskan pula dengan Set Ibu Menyusu. set ni mengandungi 4 produk iaitu Vita-C, Vita-Lea (Multivitamin), B Complex, dan Zinc.

Sebenarnya ramai jugak rakan-rakan bloggers yang jual produk ni kan. cuma buat masa ni, IbuNoey beli trial set ni daripada budak ofis dulu. in shaa Allah next pembelian, akan dibeli daripada rakan-rakan bloggers yang ada menjualnya. kena bergilir-gilir la kiranya ye.. hehe..

Nanti lepas dah makan produk ni, baru IbuNoey kongsikan pengalaman menggunakannya ye. buat masa ni nak bersukaria dulu sebab dah dapat set ni..  
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
6 Komen untuk "SET BERPANTANG SHAKLEE"

masa dalam pantang ritu sy pon ade jgk try shaklee nie tapi entah lah, mcm cannot go aje sebab ubat dia sume besar2, xlarat nak telan..hihihi

yeay.. jgn skip tau.
selamat berpantang nanti
boleh tahu berpantang kat mana?

akak dulu pun guna yg trial set ni jugak

itulah..bila tgk ubatnye besar2 belaka..dahlah IbuNoey ni jenis yang liat sikit nak makan ubat..

hehe..harapnya begitulah,cik sue..

ye ke,kak..hehe..sy pun tak sabar nak guna nih...;)

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia