SET BERPANTANG SHAKLEE

By Norfitri Hamdani - 9:00 am



Wah, colorful.. suka tak, suka tak?

Al-hamdulillah, akhirnya IbuNoey berjaya mendapatkan Set Berpantang Shaklee nih.. tapi inipun trial set, cukup-cukup untuk berpantang selama 40 hari. in shaa Allah kalau serasi, IbuNoey akan teruskan pula dengan Set Ibu Menyusu. set ni mengandungi 4 produk iaitu Vita-C, Vita-Lea (Multivitamin), B Complex, dan Zinc.

Sebenarnya ramai jugak rakan-rakan bloggers yang jual produk ni kan. cuma buat masa ni, IbuNoey beli trial set ni daripada budak ofis dulu. in shaa Allah next pembelian, akan dibeli daripada rakan-rakan bloggers yang ada menjualnya. kena bergilir-gilir la kiranya ye.. hehe..

Nanti lepas dah makan produk ni, baru IbuNoey kongsikan pengalaman menggunakannya ye. buat masa ni nak bersukaria dulu sebab dah dapat set ni..  

  • Share:

You Might Also Like

6 berkongsi idea

  1. masa dalam pantang ritu sy pon ade jgk try shaklee nie tapi entah lah, mcm cannot go aje sebab ubat dia sume besar2, xlarat nak telan..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..bila tgk ubatnye besar2 belaka..dahlah IbuNoey ni jenis yang liat sikit nak makan ubat..

      Delete
  2. yeay.. jgn skip tau.
    selamat berpantang nanti
    boleh tahu berpantang kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..harapnya begitulah,cik sue..

      Delete
  3. akak dulu pun guna yg trial set ni jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke,kak..hehe..sy pun tak sabar nak guna nih...;)

      Delete

Pendapat anda amat dihargai.