JOM SUPPORT MAMA IZARA

Berblogwalking.. seronok rasa bila dah sekian lama tak berblogwalking. tapi kat ofis je ada masa nak berblogwalking. kat rumah, dok sibuk berehat je. lagipun broadband dah slow sebab terlebih quota.

Dalam pada berblogwalking hari ni (14 November 2013), IbuNoey sayu hati tengok entri mama Izara.. actually, dah lama IbuNoey follow mama Izara ni.. IbuNoey tertarik dengan kisah Izara. nak tahu lebih lanjut tentang Izara, bolehlah lawati blog mama Izara.

IbuNoey suka sangat bila tengok perkembangan Izara. daripada kisah dia masih dalam perut mama Izara sampailah sekarang yang sangat minat Abang Salleh dalam cerita Upin Ipin. serius,  terharu membaca perkembangan Izara. memang dia seorang anak yang kuat..

Cuma entri mama Izara hari ni, agak tidak bersemangat.. teringat masa bulan September tempohari, ada entri  IbuNoey menunjukkan kehilangan semangat IbuNoey. masa tu pun, IbuNoey terasa seperti nak berhenti berblogging. dan kali ni mama Izara pula terasa sebegitu.

Jadi, di sini IbuNoey nak minta rakan-rakan lain bersama-sama support semula semangat mama Izara ni. jom...

~bantu membantu sesama bloggers~



Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
6 Komen untuk "JOM SUPPORT MAMA IZARA"

mmg ada masanya akan rasa mcm tu. cuma kena gigih lawan perasaan tu.. :)

sama2 kita bina ukhuwah ni,,,

betul tu,aisya..al-hamdulillah..berkat usaha dan sokongan kan..

ye,jijah..;)..tq..

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia