HADIAH DARI NUKILAN KENIT

By Norfitri Hamdani - 2:30 pm



Al-hamdulillah, al-hamdulillah. Bulan ni bulan rezeki buat IbuNoey sebab asyik dapat hadiah jer. Kali ni hadiah daripada blogger Hanim Hashim sebab berjaya menjawab soalan dalam entri Hanim kat SINI.


Tu dia, siap ada name card lagi tu.. Lepas nampak name card Hanim ni, terus pasang angan-angan nak buat name card gak macam ni. Tapi tunggu setahun dua lagi kut.




Inilah hadiahnya. Terima kasih sekali lagi ye, Hanim. Rasanya dalam minggu ni dah boleh guna dah kupon ni sebab Delifrance punya cawangan ada satu kat dalam KL Festival City tu. Setakat ni tak pernah rasa lagi makan kat Delifrance ni. Kalau tengok dalam entri Hanim di SINI , makanannya nampak sedap-sedap tau. Tak pun try usha kat web Delifrance Malaysia. Terliur kau...

Sesiapa yang nak terjah blogger Hanim, empunya blog Nukilan Kenit, klik SINI

  • Share:

You Might Also Like

3 berkongsi idea

  1. sy pun tak pernah try delifrance ni.. tu la nampak mcm sedap je. hehe..

    btw tahniah :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Singgah sini. Jom join contest saya. Semoga sama-sama dapat manfaatnya okayy? 85 hadiah menanti anda! Apa lagi? Jom jom. Join melalui fb, insta pun boleh. http://lovingnur.blogspot.com/2015/03/contest-hijab-lets-wear-it-right_13.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah dapat hadiah..rezeki berblog tu...

    ReplyDelete

Pendapat anda amat dihargai.