SAKIT GIGI ATAU SAKIT GUSI?

Hari cuti macam ni sangat penuh jadual untuk uruskan rumah dan luangkan masa dengan keluarga. Tapi ibarat iklan Panadol, "Sakit kepala amat mengganggu prestasi saya." Nah, hari cuti begini, bila kesihatan tidak mengizinkan, semua perancangan jadi tergendala.

Hari ni, bangun je dari tidur, rasa tak selesa di bawah rahang sebelah kiri. Sebenarnya dari semalam lagi rasa tak selesa tu. Sakit sikit. Tapi pagi tadi semakin rasa tak selesa. Selesai sarapan, tiba-tiba gusi sebelah kiri rasa berdenyut-denyut. Bila check, bengkak dah gusi tu. Lepas tu, makin lama makin rasa berdenyut. Ah, sahlah ni sakit gigi. Eh, sakit gigi ke sakit gusi ye? Sebab gusi yang sakit ni, bukan gigi. Ah, whatever la. Yang penting sekarang, IbuNoey tengah menahan sakit ni wei..





So now, masa untuk berehat-rehat. Si kecil pun tengah tidur. Ada masa la untuk berehat kejap. Harap sakit gigi atau gusi ni tak menaikkan temperature la ye..
Kongsi Artikel Ini :
+
Previous
Next Post »
1 Komen untuk "SAKIT GIGI ATAU SAKIT GUSI?"

betul2, husband sy pon macam tu la..bila dah berhari dk menahan sakit, sekali pegi klinik gigi, doc cakap gusi yang sakit..lepas tu dia buat scaling skit..huhu

Pendapat anda amat dihargai.

 
Copyright © 2014 Langit Berpelangi - All Rights Reserved - DMCA
Template By Kunci Dunia